Redaksjonen i REPLIKK” trenger friskt blod!

Av diverse kjærkomne årsaker blir mannskapet på REPLIKK”-skuta kraftig redusert etter nyttår. For å holde denne uavhengige, tverrfaglige og ikke-kommersielle gallionen av et tidsskrift flytende, trenger vi DEG! (“DEG” skal her forstås som en person som er  faglig engasjert, dyktig, kunnskapshungrig, ambisiøs og har stor arbeidskapasitet, evt. bare har lyst til å være med.)

Til neste cruise har vi invitert våre passasjerer, som tilhører i hovedsak, dog ikke begrenset til, SV- og HF-miljøet, til å fokusere sine tekster mot “barn”. Historiske barn, vonde barn, sosiale barn, konstruerte barn, litterære barn, konseptet “barn” og alle andre typer barn.

Spesielt er vi på utkikk etter en økonomiansvarlig og en kunstredaktør, men alle er velkomne til å bidra der de måtte ønske – vår redaksjon gjør døren høy og porten vid i disse adventstider!

Dersom alle de overstående floskler har bidratt til å trenge igjennom et sløvet pre-/post-eksamensinn og vekket en gnist av interesse, ikke nøl med å ta kontakt på replikk@uib.no !!